La sfarsitul lui martie, Shun Oguri (recent vazut in „Tajomaru”) isi va incheia emisiunile de la radio intitulate „All NightNippon”, la care lucreaza din 2007. Membrul formatiei Arashi, Jun Matsumoto, a anuntat, brusc: „Daca se va sfarsi, ma voi duce”, si s-a alaturat intr-o emisiune live ca invitat surpriza. Cei doi, care sunt buni prieteni in viata reala, au discutat multe o noapte intreaga si, in cele din urma, au ajuns la un consens tacit unul fata de celalalt.

Prima intalnire a celor doi a fost la filmarile serialului „Gokusen”. La discutia din emisiunea de la radio, cei doi au vorbit despre prima lor impresie unul despre celalalt si despre cum au devenit buni prieteni. Mai apoi au jucat impreuna in „Hana Yori Dango” si si-au amintit cum si-au petrecut o noapte intreaga in hotelul de la aeroportul Narita din cauza programului foarte strict de la filmari: „M-am dus in camera lui Jun. Jun Matsumoto a adus intregul volum de benzi desenate „Hana Yori Dango”. Si a spus: „Shun, cred ca aceasta scena e aici. Vreau sa citesc in intregime benzile desenate. Ce zici ? ” Asa ca mi-a trecut prin minte ceva de genul: „omul asta chiar are de gand sa faca asta, la ora asta ?”, si-a amintit zambind, Oguri.

Dupa emisiunea de la radio, Oguri a dat de inteles ca ar vrea sa faca ceva in schimb pentru invitatul sau. Si se spune ca aparitia lui Oguri in serialul „Smile” de anul trecut ar fi fost un raspuns la o solicitare a lui Matsumoto. In prezent, cei doi nu sunt doar buni prieteni, ci si buni parteneri pe ecran. Sa vedem ce colaborari viitoare vor mai avea; cert este ca singurii care vor avea realmente de castigat de pe urma parteneriatului lor vor fi in primul rand fanii lor.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>