Moon Geun-young in MalawiIntorcandu-se inapoi in Coreea, actrita Moon Geun-young si-a actualizat postarile pe contul de Instagram cu o fotografie facuta in timpul calatoriei de 9 zile in Malawi, o tara din sud-estul Africii, unde recent si-a incheiat munca de voluntar in scopuri caritabile. Aceasta a postat si urmatorul mesaj: „M-am intors in siguranta. Am dat ochii cu priviri atat de prietenoase si suflete atat de luminoase incat am devenit jenata de propria viata. Iar faptul ca nu am putut oferi ajutor mi-a umplut inima de durere si neputinta. Acum voi incerca si ma voi gandi la asta. Astfel incat vietile lor sa se poata imbunatati putin. Astfel incat sa poate fi putin mai sanatosi. Incerc sa gasesc ceva ce sa pot face in aceasta privinta.” Actrita a continuat, facand o solicitare fanilor ei: „Vreau sa protejez fericirea lor genuina, stralucirea lor, zambetele lor perfecte. Asta le cer celor ce vad acest mesaj. Cu pana si putina grija pentru acesti oameni, puteti deveni o uriasa sursa de putere pentru ei. Impreuna, sa protejam zambetele incocente ale copiilor.”

Cunoscuta actrrita coreeana a colaborat cu organizatia „Good Neighbors”, vizitand Malawi cu „Hope Tv SBS”. Acolo a ajutat la imbunatatirea conditiilor privind sanatatea in regiune, concentrandu-se pe mame si pe copii. Emisiunea va fi difuzata pe 27 si 28 mai la SBS. „Hope TV” e o emisiune interactiva a postului SBS ce prezinta oameni in nevoie si colecteaza donatii pentru acestia. Moon Geun-young, care in scurt timp va implini 29 de ani, e cunoscuta pentru actele sale caritabile, aceasta donand aproape 800.000 $ celor nevoiasi in ultimii 13 ani. Nu intamplator a primit porecla de „Ingerul Caritabil”. Cu toate astea, in 2008, a iesit un adevarat scandal cand s-a aflat de donatiile facute in discretie de actrita, unii internauti acuzand-o de ipocrizie si de faptul ca tot ce o intereseaza e reputatia sa. In cele din urma s-a lamurit si cine era in spatele acestor acuze nefondate, un comentator politic cu vederi conservatoare, ce a invocat faptul ca bunicul actritei, fost prizonier politic, avea vederi presupus comuniste. Mai mult, chiar a indraznit sa abereze cum ca actrita ar imprastia idei comuniste si ca s-ar putea sa lucreze ca spioana pentru Nordul comunist.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>