Serialul coreean „IRIS” va primi in aceasta luna o distinctie speciala la festivalul serialelor din Japonia. Producatorul serialului, Taewon Entertainment, a anuntat intr-o conferinta de presa ca „IRIS”, care a avut un rating de 10,1 % la primul episod difuzat in Japonia, va fi premiat drept Cel mai bun serial strain la Tokyo Drama Awards 2010, festivitate ce va avea loc pe 25 octombrie la Meiji Memorial Hall. Taewon a mai aratat ca actorul coreean Lee Byeong-Hun, ce a interpretat rolul principal in serial, va fi incoronat drept „Cel mai bun actor din Asia”: „Talentul actoricesc al lui Lee e incredibil, iar IRIS a fost distribuit in numeroase tari din intreaga lume. Acesta nu doar ca a asigurat ratinguri uriase serialului, ci a si primit elogii din partea criticilor de film pentru interpretare.”

„IRIS”, ce a fost difuzat in Coreea din octombrie pana in decembrie 2009, a avut parte de o distributie cu o multime de nume mari din showbiz, precum Lee Byeong-Hun, Kim Tae-Hee, Jung Joon-hi, Kim So-yeon si membrul formatiei Big Bang, T.O.P. Serialul de spionaj si actiune a dominat ratingul pe segmental orar de difuzare la televiziunile din Coreea, ajungand sa aiba si 40% rating de piata. Presedintele Taewon Entertainment si Lee Byeong-Hun se vor afla in Japonia pe 25 octombrie pentru a participa la festivitate.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>