pierre-deporte1

Cand distributia si echipa care va filma noul serial coreean „Tamra, the Island” („Tempted Again”) a tinut o conferinta de presa intr-un hotel din Seul, actorul francez Pierre Deporte, unul din titularii rolului principal, a atras atentia cu coreeana lui fluenta. Acest serial marcheaza debutul lui Deport intr-un film. Acesta interpreteaza un tanar englez pe nume William care naufragiaza in insula Jeju (Tamra fiind numele vechi al insulei). Legat de faptul ca a ajuns sa joace intr-un serial coreean, acesta a comentat: „Cred ca cel mai important lucru a fost sa inteleg pe deplin scenariul, inainte de a ma gandi cum sa interpretez rolul. Am citit scenariul cautand cuvinte in dictionarul de pe telefonul mobil”.

Datorita influentei mamei sale vitrege coreene, care s-a casatorit cu un tata francez, Deporte a invatat coreeana in Franta de la varsta de 5 ani, ajungand ca in prezent sa o vorbeasca fluent. Regizorul serialului, Yoon Sang-ho, a spus: „Desi au existat motive de ingrijorare in privinta lui Deporte, fiindca era un strain si un novice in ale actoriei, a prins repede secretele actoriei si ale replicilor. Si pentru ca e atat de coreean in gandurile sale si in comportament, pare un coreean cu par blond”.

E pentru prima oara cand un actor strain e distribuit intr-un rol principal intr-un serial tv coreean. Deporte nu este singurul debutant printre cei 5 actori din rolul principal, toti acestia fiind niste figure noi in lumea filmului coreean. Serialul „Tamra” e inspirat de povestea exploratorului olandez Hendrik Hamel, care a naufragiat pe insula Jeju in drum spre Japonia, la mijlocul secolului XVII, si primul european care a oferit o descriere exacta a Coreei. Serialul a inceput sa fie difuzat de MBC in 8 august, fiind in curs de difuzare.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
29 × 26 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.